+34 693 615 904

senteradaviu@gmail.com

Senterada viu

BLOG

Home Del 2 de març al 2 de maig ajudeu-nos a aconseguir la campanya de matchfunding!!

Del 2 de març al 2 de maig ajudeu-nos a aconseguir la campanya de matchfunding!!

NECESSITEM LES VOSTRES APORTACIONS ECONÒMIQUES La vostra participació serà imprescindible perquè el somni dels veïns i veïnes de Senterada es faci realitat!

Tindrem 40 dies per aconseguir el pressupost mínim imprescindible de 4.000€ i 20 dies més per aconseguir el pressupost òptim de 8.680€.

Prepareu les vostres xarxes de contactes físics i digitals perquè durant els 60 dies hauran de treure fum.  Si durant aquesta primera setmana impliquem familiars i amics i aconseguim el 30% segur que la campanya tirarà endavant
Entre tots, segur que ho aconseguirem!

Les   teves aportacions ens ajudaran a comprar eines pels voluntaris: fangues, xapos, rasclets, aixades, pales,… i també eines ergonòmiques pels voluntaris més grans. Ens ajudaran a instal·lar el reg degoteig (el reg, els programadors i els tensiòmetres ), la bomba i un sistema de filtratge per ser més eficients i estalviar aigua.

La teva col·laboració ens ajudarà a comprar tot allò que cuidarem i farem crèixer: les llavors i el planter ecològic i les patates de sembra com també una farmaciola bàsica per mantenir sans els cultius. I a adquirir una bàscula per pesar les hortalisses i poder vendre-les a un preu just.
Si t’animes, ens ajudaràs a comprar gallines que acceleraran el compostatge i ens donaran ous ecològics i a construir el seu aixopluc: un galliner, amb porxo i tres patis perquè puguin viure feliçment.
També ens ajudaràs a construir infraestructures per obtenir el planter ecològic i d’adaptació a la climatologia i d'avançament i allargament de la temporada: micro-túnels, llavorers (petits hivernacles), mantes tèrmiques, etc.

I perquè realment Senterada Comestible aconsegueixi els seus objectius de productivitat, faràs possible un acompanyament tècnic agroecològic i un assessorament en arbres fruiters locals.